DE KRUIMEL LEUVEN

DE KRUIMEL LEUVEN De Kruimel Leuven

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 271 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij De Kruimel Leuven. Meer weten? Ontdek meer

24 mei 2022 om 13:16 pretty fast delivery, food arrived hot. Veggie lasagna for me was not that tasty; too greasy/not many veggies in there...
27 mrt 2022 om 18:48 Pizzeria is just 500 meters away from my home , took more then an hour to bring it … pizza was not cut , all ingredients was just trowed there . My first and last time when I order something from there
26 mrt 2022 om 12:50 The pizza was AMAZING! I loved it, yet the fries were really bad. Even the good mayonnaise wasn't able to make them better. The cheese croquette was lovely but small, I should have gotten more of these! 5 stars but with fries only 3 stars
17 mrt 2022 om 15:40 te weinig, koud en smakeloos eten voor veel te veel geld
16 mrt 2022 om 20:30 Dat de bezorger er langer over gedaan had en mijn frietjes bijna koud waren, ca va. Maar het eten?! Nog nooit zo'n slecht stoofvlees gegeten. Stukjes hard 'vlees' in een bruine gelei-achtige brij. Meteen de vuilbak in!
9 mrt 2022 om 20:31 kwa smaak totaal niet speciaal maar wel snelle levering
26 feb 2022 om 22:50 Vis en puree lekker maar niet echt warm meer. Wat ik heel erg mis is het wildgerecht dat was heel heel lekker. Wachten tot het volgende wildseizoen zeker.
24 feb 2022 om 22:29 balletjes in tomatensaus heel loperig
20 feb 2022 om 10:19 Het eten was wel lekker maar de balletjes in tomatensaus waren eerder balletjes in tomatensoep. Verder wel goed gegeten, zoals altijd.
13 feb 2022 om 21:30 Eten was lekker wel heel pikant ;)
1 feb 2022 om 9:17 Super snel, alles warm, heel lekker en grote portie!! Aanrader!
23 jan 2022 om 23:14 Pâte trop cuites